Medier: Messi brød corona-regler med holdmiddag

FCBARCELONA.DK - 04.05.21

@ FC Barcelona

Lionel Messis gode intentioner med en middag for alle Barca-spillerne i argentinerens hjem ser nu ud til at have skabt problemer. Ifølge adskillige medier er holdmiddagen nemlig et brud på de lokal corona-regler.

Mandag samlede Lionel Messi alle spillerne i Barca-truppen til en middag i argentinerens hjem. Med til middagen var også spillernes kærester og koner. Messi skulle have arrangeret middagen for at styrke sammenholdet i den afgørende fase af sæsonen.

Nu ser det så desværre ud til, at Messis gode intentioner kan være endt i problemer. Adskillige catalanske og spanske medier meddeler nemlig, at holdmiddagen er et brud på de lokale corona-regler, og at både det spanske ligaforbund og de catalanske myndigheder har startet en undersøgelse.

Ifølge de lokale medier skulle det helt store problem være, at også spillernes kærester og koner var med til middagen, samt at middagen foregik privat hos Messi i feriebyen Castelldelfels syd for Barcelona.

Det vides endnu ikke, om det hele ender med en straf til Barca eller spillerne, eller om det ender uden konsekvenser. Skulle det komme så langt, at ligaforbundet ønsker at straffe catalanerne, bliver det med stor sandsynlig med en økonomisk bøde.

.:FORSIDE:.