Medier: Barca og Valencia taler om måmandsbytte

FCBARCELONA.DK - 17.06.19

© Getty Images

I følge flere spanske og catalanske medier, taler Barca og Valencia lige nu om et overraskende målmandsbytte. Valencianerne vil meget gerne have Cillessen og de er klar til at sende Neto den anden vej.

Meget tyder på at Barca må lade Jasper Cillessen rejse denne sommer og Valencia har de seneste uger lignet et godt bud på en ny klub for hollænderen.

Et salg vil dog samtidig betyde, at man skal ud på markedet og finde en ny reserve for Ter Stegen, men måske der er en hurtig og nem løsning på vej. Flere lokale medier taler nemlig om et bytte mellem Cillessen og Valencias Neto.

Neto har været Valencias førstekeeper den forgangne sæson, men klubben føler der er behov for styrke denne position. Den 29-årige brasilianer fik 47 kampe for Valencia den forgangne sæson.

Der skulle angiveligt blive tale om en direkte byttehandel, altså uden at nogle af klubberne skal have penge op af lommen.

Umiddelbart ligner Valencia et godt valg for Cillessen, for her venter der mange kampe, ligesom klubben også er med i Champions League. Spørgsmålet er så hvad Neto siger til at sidde på bænken i Barcelona.

.:FORSIDE:.