fbpx
Annonce

Medier: La Liga tillader fulde stadions fra weekenden

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.09.21

// Camp Nou // La Liga

Onsdag besluttede de catalanske myndigheder at hæve grænsen for tilskuerkapacitet fra 40% til 60%, men denne onsdag skulle de spanske sundhedsmyndigheder besluttet, at alle hold i La Liga igen kan have fulde stadions.

Flere catalanske og spanske medier skriver onsdag, at de spanske sundhedsmyndigheder har bestemt, at man i Spanien igen må fylde udendørs stadions til den maksimale kapacitet. Det gælder blandt andet i den spanske liga.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


De spanske myndigheders beslutning lyder på, at alle store begivenheder med på udendørs stadions igen må have fuld kapacitet. Det inkluderer altså åbne fodboldstadions i Spanien, så i den kommende weekend kan der for første gang i omkring halvandet år igen være fyldte stadions i La Liga.

Noget tyder dog på, at man i Barcelona og resten af Catalonien må vente lidt endnu på at kunne fylde de mange stadions helt op. Det er nemlig i den catalanske region de catalanske sundhedsmyndigheder, som bestemmer reglerne. De har indtil videre kun hæbvet grænsen til 60% og det er ikke sikkert, at de vælger at følge de spanske myndigheders beslutning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nogle catalanske medier mener at vide, at de catalanske sundhedsmyndigheder i modsætning til de spanske ønsker en gradvis hævning af grænsen for tilskuere. Man skulle i stedet ønske at hæve det maksimale antal tilskuere stille og roligt op mod de 100% i løbet af de kommende uger.

Det ventes, at de catalanske myndigheder inden længe vil komme med en udmelding om, hvor vidt man vælger at følge de spanske myndigheder eller om man i stedet vælger den mere forsigtige tilgang.

.:FORSIDE:.