fbpx
Annonce

Juventus-defensiven er hårdt ramt af skader

Anders Lang Jensen - 28.10.20

© Getty Images
// Juventus

Onsdag aften krydser Barca og Juventus klinger i Champions League-gruppespillets anden runde. Italienerne må se bort fra Ronaldo og adskillige spillere fra defensiven er yderst tvivlsomme til opgøret i Torino.

For ikke nok med, at de italienske mestre må undvære Cristiano Ronaldo i det vigtige Champions League-opgør mod Barca, så er op til tre defensivprofiler muligvis ude af kampen for Torino-klubben.

I forvejen er Matthijs De Ligt og Giorgio Chiellini bekræftet ude af truppen, men ifølge avisen AS er den rutinerede midtstopper Leonardo Bonucci også tvivlsom til Champions League-kampen. En skade til den italienske landsholdsspiller gør, at der ligeledes her bliver en kamp med tiden frem mod kampstart.

Den nylige Juventus-cheftræner Andrea Pirlo kan derfor måske være tvunget til at rykke backen Danilo ind centralt i forsvaret sammen med Merih Demiral. Samtidig er brasilianske Alex Sandro ligeledes ude af kampen. Rent defensivt ligner det altså gode nyheder for Barcas offensive chancer forud for opgøret.

.:FORSIDE:.