Medier kalder Barcas nederlag en 'katastrofe'

Magnus Wind - 22.09.19

© Getty Images

Efter nederlaget til Granada, er de spanske sportsmedier hårde ved Barca og i særdeleshed Ernesto Valverde. Ordet 'katastrofe' bliver brugt på flere forsider, efter at catalanerne endnu engang ikke formåede at vinde på udebane.

'Desastre' - det spanske ord for 'katastrofe'. Sådan lyder det fra flere spanske sportsmedier søndag morgen, efter at Barca tabte med 2-0 på udebane mod Granada. Med blot syv point i fem kampe, er det den værste sæsonstart i 25 år for catalanerne. 'Oplevelsen vil gøre ondt, og det var et mandskab uden sjæl. Valverde vidste ikke, hvordan han skulle reagere, da Granada kom foran i det første minut'. Sådan skriver det catalanske sportsmedie, El Mundo Deportivo.

Selvom Barca vanligt havde en boldbesiddelsesprocent på 76, så formåede holdet ikke at skabe de nødvendige chancer og Granada snuppede en fortjent sejr. 'Barcelona så ud til at vente på, at nummer 10 (Messi red.) kom i gang, men heller ikke engang kaptajnen kunne forbedre Barcelona. Granada havde masser af fysik og spillede skræmmende fodbold og det var nok mod det svage spil fra Barcelona. Kontrasten var klar.' Således beskriver den spanske avis, El País lørdagens kamp.

Det catalanske sportmedie, SPORT, bruger ganske enkelt kun ordet 'katastrofe', til at beskrive Barcas indsats mod Granada. Messi & co. har tirsdag aften chancen for at komme tilbage på sporet, da de hjemme på Camp Nou tager imod Villarreal. 

.:FORSIDE:.