fbpx

Avis: Hansi Flick vil beholde Araújo

FCBARCELONA.DK - 01.06.24

// Ronald Araujo // Hansi Flick

Ronald Araújo er de seneste måneder blevet rygtet kraftigt væk fra Barca denne sommer, men det kan nu ende i ingenting. De seneste meldingerne går nemlig på, at Barca-træner Hansi Flick vil beholde uruguayaneren.

Der har ellers været massive rygter om, at Ronald Araújo var på vej til Bayern München denne sommer. Forsvarspilleren udelukkede ikke et skifte, mens Barca som bekendt har hårdt brug for et stort salg denne sommer for at styrke økonomien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu melder den catalanske avis Sport dog, at Araújo måske alligevel bliver i Barca. Det skyldes, at den nyudnævnte Barca-træner, Hansi Flick, ifølge avisen betragter Araújo som en fundamental brik i truppen for den kommende sæson.

Flick skulle i de indledende møder med den sportslige ledelse i Barca have gjort det klart, at han ønsker at beholde Ronald Araújo, da han ser ham som styrmanden i det catalanske forsvar.

Ronald Araújo har kontraktudløb den 30. juni 2026 og derfor varer det ikke længe før, at Barca skal se på en eventuel kontraktforlængelse. Og netop den nuværende kontrakt skulle være årsagen til, at Araújo tidligere ikke har udelukket et klubskifte for at få en bedre aftale.

.:FORSIDE:.