Medier: Griezmanns frikøbsklausul betales lige nu

FCBARCELONA.DK - 12.07.19

© Getty Images

Adskillige store medier meddeler netop nu, at Antoine Griezmanns advokat netop nu befinder sig i det spanske ligaforbunds hovedkontor, hvor han er i gang med at betale franskmandens frikøbsklausul på 120 mio. euro.

Alt tyder på, at man efter en rekordlang transfersaga med Antoine Griezmann i hovedrollen, i dag vil kunne sætte et endeligt punktum. En saga, som startede for et år siden, hvor franskmanden var centimeter fra at skifte til Barca, men i sidste ende fortrød.

Denne gang skulle den dog være god nok og fredag middag meddeler adskillige medier, at Griezmanns advokat netop nu befinder sig i ligaforbundets hovedkontor, hvor han er i færd med at betale franskmandens frikøbsklausul.

Så frikøbsklausulen er udløst er Griezmann fri af sin kontrakt i Atlético Madrid og så er det sandsynligvis kun et spørgsmål om timer, før Barca kan offentliggøre købet af den franske landsholdsangriber.

Antoine Griezmann forventes at ankomme til Barcelona lørdag, hvor han vil få taget billeder i Barca-shoppen, inden han søndag bliver præsenteret på Camp Nou. Mandag vil han have sin første træning med de catalanske holdkammerater.

Herunder ses Griezmanns advokat ankomme til forbundets hovedkontor:

.:FORSIDE:.