fbpx

Medier: Firma fra Dubai vil overtage hele Barcas gæld

FCBARCELONA.DK - 28.09.21

// Joan Laporta // FC Barcelona

Adskillige medier meddeler denne tirsdag, at Barca har modtaget et særdeles lukrativt tilbud fra en virksomhed i Dubai, som tilbyder at overtage hele klubbens gæld på 1,5 milliarder euro. Ledelsen på Camp Nou studerer tilbudet.

Det er blandt andet aviserne Sport og Mundo Deportivo, som citerer programmet El Curubito på tv-kanalen 8tv, som skriver, at en indtil videre unavngiven virksomhed fra Dubai i de Forenede Arabiske Emirater er klar til at betale catalanerens voldsomme gæld på 1,5 milliarder euro, som svarer til cirka 11 milliarder danske kroner. Barca vil så i stedet skylde pengene til virksomheden i stedet for de nuværende kreditorer.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


TIlbudet fra den emiratiske virksomhed skulle blandt andet indebære, at Barca får afdragsfrihed i de første to år med mulighed for at forlænge denne afdragsfrihed helt op til 12 år. I denne periode vil Barca altså ikke skulle betale af på gælden. Derudover skulle den rente, som virksomheden kræver, være særdeles lav.

En sådan økonomisk indsprøjtning ville redde Barcas økonomi med øjeblikkelig virkning og blandt andet medføre, at catalanerne allerede i vinterens transfervindue ville kunne agere helt uden restriktioner og hente spillere fra øverste hylde.

Ifølge de catalanske aviser studerer ledelsen på Camp Nou i øjeblikket tilbudet og vil herefter beslutte, om man vælger at acceptere eller ej.

.:FORSIDE:.