Medier: Emerson forhandler med Inter

FCBARCELONA.DK - 11.06.21

© Getty Images

Blot få dage efter at Barca annoncerede Emerson som ny Barca-spiller, er der forlydender om, at brasilianeren forhandler med Inter. Kommer der et godt tilbud fra italienerne, kan et salg godt komme på tale.

I sidste uge meddelte Barca, at man hentede Emerson hjem til klubben efter to sæsoners udlån til Betis. Det kostede 9 mio. euro at få brasilianeren hjem og de første meldinger lød på, at Barca ville beholde højre backen i den kommende sæson. Der blev sågar talt om en hurtig kontraktforlængelse.

Derfor er det noget uventet, at der nu tales om forhandlinger med Inter. Emersons agent har angiveligt være i Milano for at forhandle en mulig aftale på plads. Det er aviserne Sport og El Mundo Deportivo der bringer historien.

Der er næppe tvivl om, at Barca har tænkt sig at teste Emerson af i sæsonens træningskampe og beholde ham, hvis han lever op til forventningerne. Alligevel kan ikke salg ikke udelukkes, for kommer Inter med et godt tilbud, er catalanerne måske til at tale med.
 
Der nævnes en mulig pris på 25 mio. euro og økonomien i klubben er som bekendt presset. Derfor kan en pæn fortjeneste på Emerson blive afgørende for en beslutning.

.:FORSIDE:.