Medier: De Ligt stiller nye forhøjede lønkrav

Anders Lang Jensen - 18.05.19

© Getty Images

Det hollandske stortalent Matthijs de Ligt har længe lignet en kommende Barca-spiller fra efter sommerferien. Men efter Ajax’ imponerende sæson har forsvarsspilleren angiveligt forhøjet sine kontraktmæssige krav.

Barca-præsident Josep Maria Bartomeu har i de seneste måneder og uger intensiveret snakken med Matthijs de Ligt, men ifølge de catalanske medier RAC1 og Sport har hollænderen sammen med sin lejr stillet nye krav i forhandlingerne.

Angiveligt ønsker den blot 19-årige defensivprofil en årsløn i omegnen af 8-9 millioner euro, hvilket er markant over det, som Barca indtil videre har været klar til at betale. Derfor overvejer ledelsen på Camp Nou i øjeblikket, hvorvidt man skal færdiggøre transferen eller vente lidt endnu.

Det skulle være hollænderens agent, den altid omdiskuterede Mino Raiola, som er hovedårsagen til, at der nu bliver stillet højere krav. Udover at forsøge at pressen prisen i vejret, så ønsker Raiola også selv en kæmpe bonus hvis handlen bliver en realitet.

Selvom at forhandlingerne ser ud til at være sat et stykke tilbage, er Barca, ifølge de fleste medier, fortsat i førertrøjen i jagten på Matthijs de Ligt.

.:FORSIDE:.