Medie: Barca vil ikke have Daniel Alves

FCBARCELONA.DK - 24.06.19

© Getty Images

Søndag kunne catalanske RAC1 afsløre, at Daniel Alves har tilbudt sig til Barca i løbet af de seneste dage. Den historie bekræfter radiostationen Catalunya Radio, men slår også fast, at Barca ikke ønsker at hente brasilianeren tilbage.

Taget ud fra reaktionerne på vores Facebook-side, var der ellers rigtig mange tilhængere, som gerne så 36-årige Daniel Alves vende tilbage til Barca og tage sig af højre back positionen.

Daniel Alves har kontraktudløb den 30. juni og har allerede meddelt, at han ikke fortsætter i PSG. I sidste uge skulle han så have kontaktet ledelsen i Barca og tilbudt at vende tilbage til klubben på en fri transfer - altså kvit og frit.

Ifølge Catalunya Radio overvejer Barca dog ikke at tage imod Alves' tilbud. Valverde skulle være fint tilfreds med Semedo og Sergi Roberto, og det skulle kun være hvis Semedo skifter til Atlético Madrid, at catalanerne vil begynde at se efter en ny spiller til positionen.

Derudover har ledelsen ikke glemt den måde, hvorpå Daniel Alves forlod Barca. Her smækkede han med døren og kom med en særdeles hård kritik af ledelsen. Ikke den bedste måde at forlade en klub på, hvis man ønsker at vende tilbage.

.:FORSIDE:.