Medier: Barca vil have Griezmann eller Lacazette

FCBARCELONA.DK - 05.05.19

© Getty Images

Barca planlægger som bekendt at forstærke det centrale angreb til sommer, hvor Luis Suárez efterhånden er blevet 32 år gammel. Ifølge catalanske og engelske medier står valget mellem Antoine Griezmann og Alexandre Lacazette.

Der bliver uden tvivl tale om et særdeles spændende transfervindue til sommer set med Barca-briller. Her bliver det især spændende at følge hvilken central angriber, som catalanerne ender med at hente til klubben.

Ifølge catalanske og engelske medier, heriblandt Mundo Deportivo og BBC, så har Barca i øjeblikket to angribere på blokken, som man skal vælge imellem. Den ene er Antoine Griezmann fra Atlético Madrid og den anden er Alexandre Lacazette fra Arsenal.

Griezmann er ikke nogen overraskelse, da Barca allerede sidste sommer var centimeter fra at hente franskmanden til Camp Nou. Her ombestemte angriberen sig dog i sidste sekund og valgte at blive i Madrid. Nu skulle Griezmann havde fortrudt og vil igen gerne til Barca. Hans friskøbsklausul falder den 1. juli til 120 mio. euro og den tekniske ledelse ser ham stadig som en interessant mulighed.

Den anden angriber, som Barca angiveligt overvejer at hente til klubben, at Alexandre Lacazette fra Arsenal. Franskmanden har tidligere været sat i forbindelse med Barca og i den tekniske stab på Camp Nou skulle man stadig have et godt øje til Arsenal-spilleren, som man mener passer perfekt til rollen som Barca-angriber. Arsenal købte Lacazette i Lyon i 2017 for 53 mio. euro og siden har han scoret 35 mål i 86 kampe. Senest har der været meldinger om, at Barca planlægger et bud på 80. mio euro.

Om det bliver Griezmann eller Lacazette, eller måske en helt tredje spiller, som skal forstærke den catalanske offensiv til sommer, får vi først et endeligt svar om små to måneder, når transfervinduet åbner den 1. juli.

.:FORSIDE:.