fbpx

Medie: Barca ikke i mål med indskrivning af spillere

Anders Lang Jensen - 06.08.22

// Joan Laporta

Trods positive udmeldinger fra Barca-ledelsen er klubben angiveligt fortsat under stort pres for at kunne registrere alle de nye spillere. Som det ser ud nu, kan det ikke lykkes, og det kræver hurtige løsninger for at nå i mål.

Ved Robert Lewandowskis præsentation fredag eftermiddag forklarede præsident Laporta, at Barca nu opfylder alle økonomiske krav til få registreret alle nye spillere af La Liga. En række medier melder dog, at klubben ikke kan registrere alle spillere i den nuværende situation.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge catalanske Esport3 og avisen Sport er ledelsen nemlig nødt til at gøre endnu mere for at indfri de økonomiske krav fra La Liga. En del af dette arbejde er at sælge yderligere 24% af Barca Studios – noget som klubben er tvunget til i den nuværende situation.

Derudover bliver det afgørende for klubben, at man i de kommende uger lykkes med at sende flere spillere ud af klubben. Desuden ventes det også, at Barca er nødsaget til at sænke lønudgifterne ved blandt andet at forhandle en lønnedgang til Gerard Piqué, Sergio Busquets og Frenkie de Jong.

laporta10

.:FORSIDE:.