Medier: Barca overvejer at give Dembélé en bøde

FCBARCELONA.DK - 22.08.19

© Getty Images

Ousmane Dembélé har endnu engang gjort sig uheldig bemærket efter den lægskade, som holder ham ude i fem uger. Franskmanden beskyldes blandt andet for at have dækket over sin skade og nu venter der måske en bøde.

Allerede i fredagens kamp mod Athletic Bilbao blev Ousmane Dembélé set tage sig til venstre baglår - noget han tidligere er blevet set gøre når en skade var brudt op samme sted. Efter opgøret afviste han dog klubbens læger og slog fast, at alt var fint - angiveligt for ikke at aflyse en weekendtur til Senegal. Nogle medier meddeler også, at han blev væk fra en planlagt lægeundersøgelse dagen efter kampen.

Den nye muskelskade og historierne om angriberens opførsel i weekenden har igen fået pressen og tilhængerne til at stille spørgsmålstegn ved franskmandens professionalisme og hos nogle er tålmodigheden ved at være brugt op.

Ifølge den catalanske avis Sport er den sportslige ledelse på Camp Nou også ved at have fået nok af Dembélés opførsel og man overvejer angiveligt at give ham en bøde på grund af weekendens hændelse.

Ifølge avisen kan franskmanden måske se frem til en bøde på lige fra 25.000 euro og helt op til 150.000 euro, hvilket svarer til lidt over 1 million kroner.

.:FORSIDE:.