Medier: Barca og Lautaro enige om femårig aftale

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 02.06.20

© Getty Images

Signingen af Lautaro Matínez kommer tættere og tættere på. Ifølge flere italienske medier har Barca forhandlet en femårig aftale på plads med spilleren, og man mangler dermed kun grønt lys fra Inter.

Ifølge den catalanske avis Sport er der stor optimisme at spore i Barcelona-lejren i forbindelse med Lautaro Martínez-forhandlingerne. Dette på trods af, at man endnu ikke er nået til enighed med angriberens klub, Inter.

Flere kilder i Italien hævder, at Barca og Lautaro allerede har forhandlet en femårig aftale på plads. Lønnen lyder angiveligt på 12 mio. euro plus årlige bonusser. Spilleren selv er fast besluttet på at fortsætte karrieren på Camp Nou og venter derfor nu kun på at få grønt lys til at skifte.

Barca vil hverken be- eller afkræfte disse rygter. Man er fra ledelsens side udelukkende fokuseret på forhandlingerne med Inter. Klubben ved, at Lautaro brænder for at skifte, og man håber på, at den kendsgerning vil spille ud til catalanernes fordel.

Barcelona har angiveligt udarbejdet et bud, som lyder på 60 mio. euro kontant samt to af truppens nuværende spillere. Hvilke to profiler, der er tale om, vides endnu ikke med sikkerhed. Inter skulle dog kræve, at det kontante beløb hæves til 80 mio. euro.

Skal man tro Sport, er begge parter tæt på at nå til enighed, og catalanerne håber derfor på, at aftalen vil falde på plads inden længe.

.:FORSIDE:.