Medier: Barca møder Manchester City i Gamper-opgør

FCBARCELONA.DK - 10.06.21


Flere catalanske medier bringer samstemmende nyheden om, at det bliver Manchester City som Barca møder i det traditionsrige Trofeu Joan Gamper, et opgør der forventes spillet i slutningen af august måned.

Trofeu Joan Gamper, der er opkaldt efter klubbens stifter, har i mange år haft til formål at skyde en ny sæson i gang og præsentere spillerne for tilhængerne. Tidligere var der tale om en egentlig turnering med fire hold, men nu spilles der kun en enkelt kamp mod en inviteret modstander.

Radiostationen Cadena SER Catalunya var det første medie der i dag kunne fortælle, at det i år bliver Manchester City der inviteres til Gamper-opgøret. Der er endnu ikke sat konkret dato på, men der spekuleres i, at det bliver den 23. august.

Manchester City er et interessant valg, for udover at Barca-legenden Pep Guardiola træner holdet, er både Eric García og Sergio Kun Agüero netop skiftet fra City til Barca.

Det skulle endvidere være besluttet, at overskuddet fra kampen skal doneres til et godt formål. Man vælger at støtte forskningen mod den alvorlige nervesygdom ALS, som den tidligere Barca-keeper og assistenttræner, Juan Carlos Unzué, er ramt af. Gamper opgøret bliver samtidig en hyldest til Unzué.

Barca har endnu ikke bekræftet nyheden om Manchester City, men det forventes at ske snart.

.:FORSIDE:.