Medier: Barca med stort spillerkøb i næste uge

FCBARCELONA.DK - 26.01.20

© Getty Images

Adskillige catalanske medier meddeler søndag aften, at Barca angiveligt vil annoncere købet af en markant profil i løbet af næste uge. Samme medier meddeler, at der ikke er tale om Rodrigo eller Lautaro Martínez.

Det er blandt andet Catalunya Radio og RAC1, som søndag aften meddeler, at Barca ifølge deres informationer vil offentliggøre købet af stor profil i løbet af næste uge. Vinterens transfervindue lukker som bekendt på fredag den 31. januar ved midnat.

Efter de seneste ugers rygter havde de fleste ellers have gættet på, at der ville blive tale om Inters Lautaro Martínez eller om Valencias Rodrigo, men ifølge både Catalunya Radio og RAC1 skulle den store handel i næste uge ikke omhandle disse spillere.

Dermed forøges spændingen om, hvilken spiller, som Barca har tænkt sig at hente til Camp Nou i en stor handel i næste uge. Tidligere på ugen blev danske Christian Eriksen nævnt i catalanske medier, men midtbanespilleren er de seneste dage blevet meldt centimeter fra et skifte til Inter.

En anden spiller, som nogle mener kan være næste uges store indkøb, er Neymar. Brasilianeren vil som bekendt tilbage til Barca og catalanerne skulle også være interesserede i at hente angriberen hjem igen. Det er dog næppe sandsynligt, at PSG vil slippe deres stjerne midt i sæsonen.

Også franske Wissam Ben Yedder er blevet nævnt i franske medier de seneste dage, hvor Barca angiveligt skulle have budt 80 mio. euro for angriberen. Den 29-årige Monaco-spiller har i denne sæson spillet 19 kampe i den franske Ligue 1, hvor det er blevet til 14 mål og syv assists.

Sidst men ikke mindst er også Pierre-Emerick Aubameyang fra Arsenal blevet nævnt, men den fransk fødte angriber skulle ifølge de seneste dages historier være blevet afskrevet af den sportslige ledelse på Camp Nou.

Indtil videre er der ikke andet for end at afvente flere nyheder i løbet af den kommende uge, hvor der helt sikkert vil slippe flere historier ud gennem den lokale presse inden Barcas endelige offentliggørelse.

.:FORSIDE:.