Medier: Barca henter Kevin-Prince Boateng

FCBARCELONA.DK - 21.01.19

© Getty Images

Adskillige store medier meddeler mandag eftermiddag, at Barca forstærker angrebet med Kevin-Prince Boateng. Catalanerne skulle låne den 31-årige angriber for resten af sæsonen og have sikret sig en købsoption til sommer.

Alle de store medier i Catalonien og i Spanien, samt engelske Sky Sports, meddeler mandag eftermiddag, at Barca har besluttet at hente den 31-årige angriber Kevin-Prince Boateng til klubben. Catalanerne lejer Boateng i italienske Sassoulo for resten af sæsonen og skulle samtidig have sikret sig en købsoption på otte mio. euro, som kan bruges til sommer.

Barca har som bekendt været på jagt efter en erfaren angriber, som kan forstærke truppen med øjeblikkelig virkning og agere backup til Luis Suárez i det centrale angreb. Boateng har et imponerende CV og har blandt andet spillet i klubber som Tottenham, Dortmund, Schalke, AC Milan og også i spanske Las Palmas, hvorfor han har erfaring i La Liga.

Boateng er på ingen måde en langsigtet signing, men en nødvendighed for Barca efter, at Munir valgte at skifte til Sevilla. Derfor har man på Camp Nou jagtet en erfaren spiller, som straks kunne supplere og aflaste Luis Suárez.

Indtil videre er det udelukkende medierne, som har bragt historien om Kevin-Prince Boateng. Barca har endnu ikke bekræftet noget og derfor skal man også stadigvæk tage nyheden med et gran salt.

.:FORSIDE:.