Medier: Barca henter ikke nogen ny angriber

FCBARCELONA.DK - 30.01.20

© Getty Images

Flere catalanske og spanske medier meddeler torsdag eftermiddag, at ledelsen i Barca har besluttet ikke at hente nogen ny angriber til klubben i vinterens transfervindue. Catalanerne har besluttet at vente til efter sæsonen.

Barca har ellers som bekendt været på jagt efter en ny angriber, som set i lyset af Luis Suárez' langvarige skade kunne forstærke det catalanske mandskab i denne vinters transfervindue.

Adskillige angribere er blevet sat i forbindelse med Barca - heriblandt Valencias Rodrigo, som angiveligt var meget tæt på et skifte til Camp Nou. I sidste ende kunne klubberne dog ikke blive enige,

Sidst på torsdag eftermiddag meddeler medier som Mundo Deportivo, TV3, Cadena SER og RAC1, at ledelsen i Barca torsdag har besluttet, at man ikke henter en angriber til klubben denne vinter.

Man skulle have konkluderet, at der på nuværende tidspunkt ikke findes en angriber, som det er muligt at hente indenfor de økonomiske rammer og som samtidig vil forstærke truppen. Derfor har man helt droppet planerne om en forstærkning.

Dermed må Quique Setién altså nøjes med den nuværende trup, hvor catalanerne som bekendt må undvære Luis Suárez i det centrale angreb.

644x70

.:FORSIDE:.