Medier: Barca går igen efter Chelseas Willian

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.04.19

© Getty Images

Barca var både i sidste sommers- og i vinterens transfervindue ude efter Chelseas brasilianske offensivspiller Willian, men det lykkedes ikke at hente ham. Nu vil Barca angiveligt gøre et nyt forsøg til sommer.

Den engelske avis the Telegraph og den catalanske en af slagsen, Mundo Deportivo, melder samstemmende, at Barca til sommer igen vil gå efter Willian. Sidste sommer bød de som bekendt 60 mio. euro for kantspilleren, men Chelsea ville ikke slippe ham.

Det skulle især være Valverde, som vil have Willian, hvorfor catalanerne til sommer vil prøve at gå efter ham igen. Her har Willian et år tilbage af sin kontrakt, så derfor kan Chelsea være mere tilbøjelig vedrørende et salg for at få penge for ham.

Det bliver dog lidt svært, fordi Chelsea har fået en transferkarantæne af FIFA i de næste to vinduer, så klubben vil sikkert gøre en stor indsats for at beholde den 30-årige brasilianer i England, hvis karantænerne fastholdes. Ender det med et køb til sommer, vil Barca næppe betale i nærheden af de 60 mio. euro, som de bød sidste år, fordi Willian kun har snart et år tilbage af sin kontrakt.

.:FORSIDE:.