Medie: Barca frygter at have mistet De Ligt

FCBARCELONA.DK - 20.05.19

© Getty Images

Selvom at Mathiijs de Ligt i længere tid har været rygtet til Barca, så har sagen nu taget en ny drejning. Her skulle hollænderen og især hans agent have stillet nye lønkrav og Barca frygter nu, at De Ligt ender i Juventus Bayern eller PSG.

Det er ESPN, som denne mandag eftermiddag meddeler, at kilder i Barcelona bekræfter, at man frygter at have tabt kampen om Mathiijs de Ligt. Adskillige medier har de seneste dage meddelt, at De Ligt og hans agent, Mino Raiola, skulle være løbet fra den mundtlige aftale, som man allerede havde lavet med Barca, og i stedet nu kræve flere penge.

Her skulle Barca have sat foden hårdt i jorden og slået fast, at man ikke har tænkt sig at betale en euro mere og at man står ved den aftale, som man allerede har indgået. Årsagen til, at De Ligt og agenten pludselig kræver flere penge, er hollænderens seneste flotte præstationer for Ajax, samt en massiv interesse fra andre klubber.

Kilderne bekræfter overfor ESPN, at den optimisme, som man på Camp Nou havde for få uger siden i forhold til købet af De Ligt, nu er blevet betydeligt mindre. Catalanerne har dog ikke tænkt sig at spille med i Mino Raiolas spil for at presse prisen op og det er nu op til De Ligt, om det bliver pengene eller hans drengedrøm, som bliver afgørende.

.:FORSIDE:.