fbpx

Medie: Valencia interesseret i Martin Braithwaite

Simon Arun Vrábel - 01.05.22

// Martin Braithwaite

Valencia går en svær sommer i møde hvor der er udsigt til at miste flere offensive kræfter. Derfor øjner den spanske traditionsklub angiveligt danske Martin Braithwaite som en billig men erfaren løsning i denne kommende transfervindue.

Mere og mere tyder på, at danske Martin Braithwaites eventyr i Barca lakker imod enden og den 30-årige dansker har med kun fire indhop i La Liga og et enkelt i Copa del Rey tydeligvis ikke været en del af Xavis planer. Nu melder avisen Mundo Deportivo, at Valencia har forhørt sig om danskeren og det virker ikke til at være et dårligt match for nogle af parterne.

Det var en transferbombe af de helt store da Barca, hårdt presset af skader i angrebet, hentede Martin Braithwaite fra Leganés i sommeren 2020. På grund af truppens mange skader fik danskeren da også hurtigt mange kampe både som indskifter og fra start, men gennembruddet har ladet vente på sig og efter Xavis ankomst er Braithwaite stille og roligt rykket længere og længere væk fra en startplads.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Med den lange udsigt til spilletid øjner Valencia alligevel Braithwaite som en billig erstatning på trods af, at hans kontrakt først udløber i sommeren 2024. Valencia står overfor et transfervindue hvor specielt deres største stjerne, Carlos Soler, rygtes væk, og det er i øvrigt  en spiller, som Barca tidligere har været meldt interesseret i. Ligeledes er der stor sandsynlighed for, at også Goncalo Guedes og Maxi Gomez også forlader Mestalla og netop derfor virker danskeren interessant.

Barca vil angiveligt have 10 millioner euro for Braithwaite og det er ikke en pris, som skræmmer Valencia. Danskeren har et indgående kendskab til den spanske liga med 48 kampe for Leganés og 58 kampe for Barca. Dertil kommer 56 for det danske A-landshold. Valencia håber dog, at Barca vil gå med til en lejeaftale for næste sæson og hvis det bliver tilfældet, kunne en obligatorisk købsklausul komme i spil i lejeaftalen. Der er dog ingen tvivl om, at Barca allerhelst vil have penge for danskeren med det samme, således at disse kan bruges til at forstærke truppen yderligere i denne sommers vindue.

Braithwaite har flere gange udtrykt, at han ønsker at blive i Barca og kæmpe for sin startplads, men faktum er, at danskeren står bagerst i køen. Det er de sølle fem gange danskeren har været på banen i denne sæson et tydeligt bevis på og derfor virker interessen fra en traditionsklub som Valencia ikke som et dårligt alternativ.

.:FORSIDE:.