Medie: United trækker sig i kampen om De Ligt

FCBARCELONA.DK - 26.05.19

© Getty Images

Gennem de seneste dage opstod der rygter om, at Manchester United skulle have tilbudt Matthijs de Ligt en astronomisk løn, som hollænderen skulle have svært ved at afvise. Søndag melder Sky Sports dog, at den engelske klub nu har udelukket et køb af den hollandske forsvarsspiller.

Adskillige medier meddelte ellers både fredag og lørdag, at Barcas køb af Matthijs de Ligt nu så endnu mere vanskeligt ud, da Manchester United skulle have tilbudt hollænderen en vanvidskontrakt, med en ugeløn på lidt over to millioner kroner. Et tilbud som Barca ikke er i nærheden af at kunne matche og et tilbud, som De Ligt og agenten Mino Raiola skulle finde for godt til at kunne afslå.

Søndag er der dog gode nyheder for de tilhængere i Barcelona, som håber på at kunne se De Ligt trække i Barca-trøjen denne sommer. Ifølge Sky Sports og ESPN har Manchester United nemlig nu trukket sig i kampen om Matthijs de Ligt. Årsagen skulle være, at man på Old Trafford er overbevist om, at De Ligt har besluttet sig for at skifte til Barca.

Dermed er der igen blevet pustet håb i de catalanske drømme om at se Matthijs de Ligt trække i Barca-trøjen denne sommer. Catalanerne har som bekendt allerede sikret sig Frenkie de Jong og flere kilder bekræfter, at De Ligt foretrækker at fortsætte karrieren på Camp Nou med sin gode kammerat fra Ajax.

.:FORSIDE:.