fbpx

Medie: Tre klubber viser interesse for Pablo Torre

Simon Arun Vrábel - 15.12.22

// Pablo Torre

topbar222

Fremtiden for unge Pablo Torre er forsat uvis og nu viser tre spanske klubber så interesse for det unge talent, som både overvejer mulighederne for et lejeophold eller et permanent skifte.

Pablo Torre er forsat en spiller i ingenmandsland og den situation er hverken holdbar for Barca eller spilleren selv. Derfor arbejder den sportslige ledelse på at finde en løsning og der lader ikke til at være en mangel på bejlere til det unge stortalent.

Det er en rapport fra spanske Fichajes, som fortæller, at den sportslige ledelse i Barca er ved at afsøge mulighederne for unge Pablo Torre og her går overvejelserne på at udleje det 19-årige stortalent allerede i vinterens transfervindue, som åbner til januar. Torre har ellers ikke selv været villig til at lade sig udleje, men på den anden side så står der tre spanske La Liga-klubber klar til at nyde godt af angriberens talent.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mere specifikt er der tale om Almeria, Celta Vigo og Villarreal, som alle skulle være interesseret i at lave en lejeaftale for resten af den igangværende sæson, som bliver genoptaget i slutningen af december kort efter at VM i Qatar afsluttes den 18. december. Den 19-årige Torre har trænet med førsteholdet lige siden sin ankomst fra Racing Santander, men spilletiden er udeblevet både hos Xavi og på andetholdet, hvor han formelt er indskrevet.

En lejeaftale kan være den bedste mulighed at udforske i januars transfervindue, således at Torre og Barca får det mest optimale ud af stortalentets lovende kvaliteter. Almeria, Celta Vigo og Villarreal er nemlig ivrige efter at hente den spanske teenage-sensation og at komme til en af de tre klubber burde tjene Torre godt, da han på den måde vil få eksponering i La Liga, hvilket burde hjælpe ham med at komme hurtigt videre i karrieren.

Indtil videre har Pablo Torre spillet 108 minutter for Barca i indeværende sæson, hvor det er blevet til et enkelt mål i udekampen i Champions League imod Victoria Plzen.

.:FORSIDE:.