Medie: Tottenham villig til at betale Coutinhos løn

Magnus Wind - 01.06.20

© Getty Images

Philippe Coutinho vender efter denne sæson tilbage til Barca, men indgår nok ikke i de fremtidige planer. En udlejning kan komme på tale og her skulle Tottenham eftersigende være parat til at betale brasilianerens høje løn. 

Coutinho har i denne sæson været udlejet til Bayern München, men tyskerne har bekræftet, at de ikke udnytter den købsoption, som de havde med i lejeaftalen. Derfor skal midtbanespilleren tilbage til Barca efter denne sæson, men han indgår ikke i de fremtidige planer hos catalanerne. Den sportslige ledelse foretrækker angiveligt at sælge Coutinho, men ingen klubber har tilsyneladende meldt sig på banen endnu.

Derfor kan Coutinho endnu engang blive udlejet. Ifølge avisen Marca, så vil Barca gerne have 10 millioner euro, svarende til 75 millioner danske kroner, for at udleje brasilianeren i en sæson, hvor også lønnen skal betales af den anden klub. Coutinho tjener omkring 12 millioner euro om året, hvilket svarer til cirka 93 millioner danske kroner. Avisen skriver desuden, at Tottenham skulle have vist interesse i tilbuddet, men foreløbigt ønsker den engelske klub kun at betale den høje løn. 

Coutinhos agent, Kia Joorabchian, siges at have været i kontakt med flere klubber, herunder Tottenham, omkring et eventuelt skifte for midtbanespilleren. Sidste sommer var Coutinho meldt til London-klubben, men skiftet blev ikke til noget. Hvor Coutinhos fremtid ligger, bliver spændende at følge.

.:FORSIDE:.