fbpx
Annonce

Medie: Suárez og Busquets kan blive byttet for Lautaro

Magnus Wind - 22.08.20

// Lautaro Martínez


Ovenpå præsident Bartomeus udtaleleser om at stort set hele Barca-holdet er til salg, spekuleres der i mange forskellige handler. Senest går rygterne på, at Suárez og Busquets kan blive en del af en byttehandel med Lautaro. 

Efter Barcas famøse 8-2 nederlag til Bayern München i Champions League, slog catalanernes præsident Josep Bartomeu fast, at klubben står overfor en stor udrensning i truppen. Det har vagt interesse rundt omkring i Europa, hvor mange klubber følger situationen. Også i Inter Milan, hvor Lautaro Martínez, som igennem lang tid har været rygtet til Barca, render rundt. 

Det har længe lignet, at en byttehandel er det mest oplagte mulighed for at kunne hente Lautaro til Barca. Nu skriver det italienske medie Calciomercato, at catalanerne overvejer at sende både Luis Suárez og Sergio Busquets til den italienske klub i bytte for deres argentinske angriber. Lautaro har længe været udset som den permanente afløser for Suárez. 

Med i Barcas overvejelser skulle angiveligt være, at klubben ville kunne spare en masse lønkroner, da både Suárez og Busquets er blandt de bedst lønnede spillere i truppen. Derudover, så ville man også skille sig af med to ældre spillere, som har haft deres bedste perioder i karrieren. Det hele afhænger dog af, om de to Barca-spillere overhovedet vil skifte til Inter Milan, hvilket ikke er sikkert.

Nyheden kommer samtidig med, at Barca angiveligt har bedt Luis Suárez finde sig en ny klub denne sommer.

.:FORSIDE:.