fbpx
Annonce

Medie: Sergio Agüero stopper karrieren!

FCBARCELONA.DK - 20.11.21

// Sergio Agüero

Den catalanske journalist fra radiostationen RAC1, Gerard Romero, meddeler sent lørdag eftermiddag, at Sergio Agüero stopper karrieren. Argentinerens hjerteproblemer skulle forhindre ham i at fortsætte og der forventes et pressemøde i næste uge.

Gerard Romero, som normalt har gode kilder på Camp Nou, kom sent lørdag eftermiddag med en særdeles kedelig nyhed. De hjerteproblemer, som senest tvang Sergio Agüero til at forlade banen mod Alavés, er så alvorlige, at han må indstille karrieren.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Hvis nyheden om Sergio Agüeros karrierestop passer, så er det en særdeles dårlig nyhed for Barca. Det overskygger dog på ingen måde situationen for Agüero selv, som nu ser ud til at måtte sætte et sørgerligt punktum for en ellers fantastisk karriere, lige da han var i gang med at tage kampen op med den sidste store udfordring på Camp Nou.

Romero meddeler, at Barca og Sergio Agüero forventes at offentliggøre karrierestoppet i næste uge, hvor man også planlægger et pressemøde for at tage pænt afsked med den argentinske angriber, samt for at forklare beslutningen og grundlaget for denne.

Nyheden om Agüeros karrierestop er senere også bragt af de fleste andre catalanske og spanske medier, hvilket sandsynliggør den kedelige nyhed.

.:FORSIDE:.