fbpx

Raphinha vil overtale Leeds til at acceptere Barca-bud

Peter Vyff - 02.07.22

// Raphinha

Det så forleden ud til at Chelsea ville løbe af med Raphinha, som ikke ønsker at fortsætte karrieren hos Leeds. Barca kæmper for at holde sig inde i kampen og landsholdsspilleren forsøger nu angiveligt at hjælpe til med skiftet.

Chelsea fik eftersigende forleden acceperet deres tilbud på Raphinha, men ifølge mediet Goal er det endnu ikke lykkes at blive enige om kontraktvilkårene. Den 25-årige brasilianer ønsker angiveligt at vente på Barca, som er hans foretrukne destionantion henimod næste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Et skifte til Camp Nou virker dog også langt mere realistisk på nuværende tidspunkt, eftersom kontrakten med Ousmane Dembélé netop er udløbet. Barca har da også afgivet et bud på Raphinha, som dog skulle være noget lavere end tilbuddet frra Chelsea.

Leeds har derfor ikke ville accepere buddet fra Camp Nou, men ifølge Goal forsøger Raphinha og hans agent nu at skubbe på for et skifte. Barca har angiveligt haft kontrakten med brasilianeren på plads i fire måneder, og tidligere på ugen blev hans agent Deco spottet i Catalonien.

Det har sparket til rygterne om et skifte til Camp Nou, hvilket sætter Chelsea i en dårlig position, da de længe så ud til at løbe af med Raphinha. Intet er dog afgjort endnu, og ifølge Goal forventer Leeds at Barca sender et forbedret bud på landsholdsspilleren, hvis et skifte skal blive en realitet.

Brasilianeren har dog gjort det klart at han ikke ønsker at fortsætte på Elland Road, hvor han de to foregående sæson har været den helt store stjerne hos Leeds. Et skifte ser dog uundgåendeligt ud, men med spilleren og hans agent på den ene side og klubben på den anden, så bliver det en spændende sag at følge.

 

.:FORSIDE:.