Medie: PSG accepterer, at Neymar ikke vil forlænge

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.11.19

© Getty Images

Neymars kontrakt med PSG løber indtil sommeren 2022. Den har franskmændende på det seneste forsøgt at forlænge, men Neymar vil angiveligt ikke underskrive en ny kontrakt med sin klub, hvilket de nu har indset. Målet er stadig Barca.

Ifølge det franske medie Paris United, så har PSG's sportsdirektør Leonardo indset, at Neymar ikke vil forlænge aftalen med den franske klub. PSG har ellers ihærdigt forsøgt at forlænge med Neymar i de seneste måneder, men brasilianeren har afvist ethvert udspil.

Det skyldes i følge mediet, at Neymar kun tænker på at vende tilbage til Barca. Derfor vil PSG ikke længere tilbyde brasilianeren en ny kontrakt. Neymar skulle angiveligt også have fået klubbens tilladelse til at skifte til sommer, fordi han ikke fik lov forrige sommer.

Forholdet mellem netop Leonardo og Neymar var anstrengt i løbet af sommerens transfervindue, men det er nu kølnet ned igen. Sportschefen er klar over, at PSG bliver nødt til at slippe Neymar næste gang transfervinduet åbner om sommeren.

Næste sommer handler det derfor kun om én ting for PSG og Neymar og det er at gå hver sin vej.

.:FORSIDE:.