Medie: Pedri får gigantisk frikøbsklausul

Anders Lang Jensen - 13.10.21

// Pedri

Et af de store samtaleemner i Barca den seneste periode har uden tvivl været stortalentet Pedri. Midtbanekreatøren er nu millimeter fra at underskrive en forlængelse, og Barca giver samtidig en voldsom frikøbsklausul til talentet.

Snakkene har stået på længe, og nu ligner det mere og mere, at Barca kan præsentere nogle særdeles vigtige underskrifter i løbet af denne uge. Pedri og Ansu Fati er begge tæt på at forlænge deres kontrakter, og førstnævnte forventes at blive offentliggjort torsdag eller fredag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge en række catalanske medier bliver Pedris forlængelse meldt ud allerede torsdag eller fredag. Aftalen vil strække sig frem til sommeren 2026, og ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano og Sky Sport Italia ligger den nye frikøbsklausul på hele 1 millard euro. Det svarer til  astronomiske 7,5 milliarder danske kroner. Det vil i så fald være den højeste nogensinde i klubbens historie.

Pedri og Barca skulle nu være fuldstændig enige om kontrakten. Ansu Fati er også tæt på at forlænge sin aftale, men Pedri skulle blive den første til at blive underskrevet og derefter bekræftet.

.:FORSIDE:.