fbpx
Annonce

Medie: Pablo Torre bliver i Barca

Markus Johannessen - 24.08.22

// Pablo Torre

De seneste rygter har peget på, at nytilkomne Pablo Torre skulle hjem til Racing Santander på en lejeaftale. Barcas ledelse har angiveligt givet afslag på dette, hvilket betyder, at Pablo skal repræsentere Barca Atlètic.

Det 19-årige midtbanetalent spillede en stor rolle i Racing Santanders oprykning og den nordspanske klub fra Cantabrien havde håbet på at kunne gøre brug af hans evner i en sæson mere, selvom han denne sommer blev solgt til catalanerne. 

Nu melder den spanske radiokanal Cadena SER, at Barcas sportslige ledelse har besluttet at give afslag på denne efterspørgsel. Catalanerne har angiveligt allerede kommunikeret dette til Pablo Torres tidligere klub.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 19-årige midtbanespiller fik mulighed for at vise sit værd i presæsonens venskabskampe og strålede især mod catalanske Olot, hvor han startede inde. Han var også tilmeldt truppen i weekendens storsejr mod Real Sociedad, hvor han dog måtte overvære kampen fra bænken.

Efter en godkendt debut for catalanerne har Xavi lagt planer for Pablo Torre og cheftræneren ser helst, at de udarbejdes internt i klubben. Xavi foretrækker angiveligt at Pablo Torre kombinerer kampe med Barca Atlètic og træning med førsteholdet. Denne model vil forløbe indtil midtbanetalentet definitivt har overbevist Xavi og co. om, at han er klar til at indtage Camp Nou som fast mand på førsteholdet.

Det ser ud til, at Racing Santander må finde et alternativ til deres tidligere guldfugl.

.:FORSIDE:.