Medie: Nu er Lyon alligevel åbne for at sælge Depay

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.09.20Forleden var Lyons præsident Jean-Michel Aulas ude at udelukke et salg af Memphis Depay til Barca, men nu erfarer er fransk medie, at Lyon nu skulle have ændret mening og derfor er klar til at sælge hollænderen.

Ifølge France Football er Lyon nu klar til at sælge Memphis Depay i dette transfervindue. France Football melder, at Lyon ikke vil stå i vejen for, at Depay kan skifte klub. Det sker fordi de ikke vil miste ham gratis næste sommer. De venter nu bare på, at Barca præsenterer et fair tilbud.

Lyons sportsdirektør Juninho kommenterede forleden rygterne om Depay, og her indikerede han, at Depay kan være tabt for det franske mandskab, men Barca skal komme med et tilstrækkeligt tilbud på ham for at få ham til det catalanske.

'Hvis Barca kommer med et bud, så skal vi selvfølgelig tænke over det' indrømmede Juninho. Det står i skærende kontrast til det Jean-Michel Aulas udtalte forleden, men det ser ud til, at Lyon nu er kommet på andre tanker vedrørende et salg af Depay.

Den 26-årige Depay har kontraktudløb med Lyon om under et år, så derfor kan hollænderen hentes billigt. Der tales om, at Barca måske vil inkludere Samuel Umtiti i en handel med angrebsprofilen således, at de to spillere bytter klub. Umtiti har tidligere spillet for Lyon.

644x70

.:FORSIDE:.