Medie: Mistillidsafstemning skal holdes om en uge

FCBARCELONA.DK - 24.10.20

© FC Barcelona

Ifølge flere catalanske medier har Barca fået afslag på at rykke mistillidsafstemningen mod præsident Bartomeu to uger til den 15. november. Nu er ledelsen under tidspres, for afstemningen skal afholdes om blot en uge.

Ifølge Barcas vedtægter, skal mistillidsafstemningen mod præsident Josep Maria Bartomeu afholdes senest den 2. november. Klubbens ledelse mente dog ikke det var forsvarligt på grund af coronasituationen og derfor bad man de catalanske myndigheder om lov til at skubbe afstemningen to uger.

Ifølge Catalunya Radio og flere andre medier, har myndighederne nu svaret Barcas ledelse. Konklusionen er, at der ikke sundhedsmæssige argumenter for at afstemningen udskydes.

Barcas argument har været, at man ikke har tid til at sikre en afstemning, der ikke risikerer at sprede coronasmitten. Man skal have sat en række afstemningssteder op rundt omkring i Catalonien, samt sansynligvis i Madrid og Sevilla. Samtidig skal alle sundhedsmæssige forholdsregler overholdes.

De argumenter har de catalanske myndigheder altså ikke fundet tungtvejende nok og derfor står Barcas ledelse nu i en presset situation, for afstemningen skal holdes senest den 2. november, altså om blot en uges tid.

I følge Barcas vedtægter skal klubben seneste fem dage forinden annoncere en mistillidsafstemning og det betyder, at der senest på onsdag ska komme en officiel melding.

.:FORSIDE:.