Medie: Messi har planer om at stoppe i 2021

Anders Lang Jensen - 30.11.19

© Getty Images

Argentinske Lionel Messi er 32 år, og karrieren tager derfor en afsluttende drejning som hos alle andre aktive fodboldspillere. Verdens bedste fodboldspiller har angiveligt også planen klar for, hvornår karrieren skal ende.

Udtalelser fra præsident Josep Maria Bartomeu har tidligere tegnet et billede af, at man i det catalanske ser argentineren værende en del af holdet i mange år i fremtiden. Men ifølge mediet France Football har Messi angiveligt planlagt sit karrierestop i 2021.

Til den tid vil Lionel Messi være fyldt 34 år, og dermed kan vi være i gang med de sidste to år af Barca-10’erens glorværdige karriere. Ydermere beretter France Football, at Messis plan er at få brasilianske Neymar til Barca til sommer for at genskabe et hold, der kan vinde Champions League.

Herefter vil Neymar skulle overtage Messis rolle for Barca-mandskabet ved karrierestoppet i 2021, melder mediet. Det skulle i hvert fald være argentinerens store ønske omkring Barcas fremtid uden ham – og den kan altså muligvis komme tidligere end ventet.

Hvor mediet har sine oplysninger fra, melder de ikke noget om, så nyheden skal nok tages med et vis gran salt.

.:FORSIDE:.