fbpx
Annonce

Medie: Liverpool, Chelsea og Bayern vil have Dembélé

Peter Vyff - 29.06.22

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé har endnu ikke forlænget sit ophold på Camp Nou, og han står dermed snart uden konrakt. Landsholdsspilleren mangler dog ikke bejlere, og han har angiveligt kontrakttilbud liggende fra nogle af de største hold i Europa.

Det er ikke lykkedes for Barca at forlænge kontrakten med Ousmane Dembélé. Det er heller ikke lykkedes franskmanden at finde en anden klub på trods af, at han har haft mulighed for at forhandle med andre hold i snart seks måneder. Landsholdsspilleren står derfor om nogle få dage uden kontrakt, men ifølge catalanske TV3 står han ikke uden tilbud på hånden.

Catalanerne tilbød eftersigende franskmanden en kontraktforlægense i december til en samlet værdi på 11 millioner euro inklusiv variabler. Det stillede Dembélé sig ikke tilfreds med og han orkede angiveligt ikke engang at svare ledelsen. I kølvandet på den manglende respekt sænkede Barca kontrakttilbuddet til det nuværende, som har en pålydende værdi på i alt 7,5 millioner euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det stillede Dembélé og især hans agent Moussa Sissoko i en besværlig situation, da de ifølge avisen Sport krævede en årsløn på hele 20 millioner euro. Det har ingen hold dog i sinde at betale franskmanden, men han står dog alligevel ikke uden bejlere.

Landsholdsspilleren har nemlig ifølge TV3 modtaget kontrakttilbud fra både Liverpool, Chelsea og Bayern München. Holdene har dog eftersigende ikke tilbudt Dembélé noget i nærheden af hans ønskede lønkrav, og derfor forlyder det stadig, at franskmanden hælder til at forlænge kontrakten med Barca.

Barca er angiveligt også ganske sikre på, at Dembélé forlænger opholdet på Camp Nou, og har derfor sat købet af både Raphinha og Ángel di Maria på standby.

.:FORSIDE:.