Medie: Lionel Messi vil forlade Barca om et år

FCBARCELONA.DK - 03.07.20

© Getty Images

Fredag smed den spanske radiostation Cadena SER noget af en bombe, da de kunne afsløre, at Lionel Messi angiveligt ønsker at forlade Barca når argentinerens kontrakt udløber i 2021.

Cadena SER meddeler, at Lionel Messi skulle have bremset forhandlingerne med Barca om en kontraktforlængelse, da han på nuværende tidspunkt ikke har lyst til at fortsætte i klubben efter 2021.

Ifølge Cadena SER er Messi ved at have fået nok af situationen i Barca og har gennem længere tid været irriteret over flere ting. Det har blandt andet påvirket Messi, at han er blevet beskyldt for at bestemme i Barca - en historie, som han beskylder ledelse for at have skabt med vilje.

En kilde udtaler til radiostationen: 'Messi er træt af de historier, som hele tiden bliver lækket inde fra klubben og som blandt andet gør ham til ansvarlig for beslutninger, som han intet har at gøre med. Messi har altid sagt, at han kun bliver i Barca så langt tid at man vil have ham der'.

Cadena SER meddeler dog også, at Messi er åben for en dialog med præsidentkandidaterne til det præsidentvalg, som finder sted i netop 2021. Her meddeles der om samtaler mellem argentineren og kandidaterne allerede i morgen, hvorfor det måske ikke er helt sikkert, at verdens bedste fodboldspiller snart er fortid i Barca.

.:FORSIDE:.