Medie: Ligaen starter op den 12. juni med lokalbrag

FCBARCELONA.DK - 22.05.20

© Getty Images

Det begynder langsomt at trække op til en genstart af ligaen. Nu mener radiostationen Cadena Cope at vide at planen er, at starten sker fredag den 12. juni og at første kamp bliver lokalbraget mellem Sevilla og Betis.

La Liga forbundet har angiveligt en kampplan klar til genstarten af ligaen. Man mangler endnu myndighedernes tilladelse til at spille igen og derfor er der endnu ikke offentliggjort noget.

Cadena Cope fortæller i dag, at La Liga ønsker at genstarte sæsonen med den mest attraktive kamp fra 28. runde. Her er valget faldet på det sevillianske lokalderby mellem Sevilla og Betis. Det er for andalusierne hvad Barca mod Espanyol er for catalanerne og Real Madrid mod Atlético Madrid er for madrilenerne.

Sevillas sportschef Monchi er henrykt over, at lokalderbyet ser ud til at blive første kamp, også selvom det bliver uden tilskuere. 'Der findes ikke en bedre start end et sevilliansk derby Sevilla-Betis. Det giver ekstra motivation' udtaler han.

I den samme runde møder Barca Mallorca på udebane, mens Real Madrid tager imod Eibar. Hvornår de to kampe forventes spillet, oplyser Cadena Cope ikke noget om. Den 13. eller 14 juni er dog meget sandsynlige bud.

Om La Ligas kampprogram bliver en realitet vil afhænge af, om oplukningen af det catalanske og spanske samfund forløber som planlagt. Det forventes, at La Liga har en plan B klar i skuffen, hvis den 12. juni viser sig at være for tidligt.

.:FORSIDE:.