Medie: Lautaro afslår megatilbud om forlængelse

FCBARCELONA.DK - 24.05.20

© Getty Images

Inter har ikke tænkt sig at opgive Lautaro Martínez uden kamp. De skulle angiveligt have givet angriberen et megatilbud på en forlængelse, men det har spilleren afslået, fordi han hellere vil til Barca og spille sammen med Messi.

Noget tyder på at Lautaro Martínez er fuldt opsat på at tage til Barca efter denne sæson. Ellers havde han nok taget imod det tilbud som Inter er kommet med på en forlængelse, der medfører en massiv lønforhøjelse for den 22-årige angriber. Det skriver det italienske medie Calciomercatoweb.

Lautaro Martínez' nuværende kontrakt løber til juni 2023, men indeholder en frikøbsklausul på 111 mio. euro de første to uger af juli. Inter havde håbet på, at de kunne nå at lave en ny aftale med argentineren inden 1. juli, men det ser ikke ud til at lykkes.

Lautaro Martínez har ifølge Calciomercatoweb tænkt sig at forfølge muligheden for at spille sammen med sin landsmand Leo Messi. Derfor indgår han ingen aftale med Inter, inden der er en afklaring omkring Barca.

Det ser derfor ud til at være op til Barca, at finde de nødvendige 111 mio. euro frem, eller overbevise Inter om, at der kan komme en spiller eller to med i en byttehandel.


.:FORSIDE:.