Medie: Laporta udsat for pres til salg af Ansu Fati

Anders Lang Jensen - 18.09.21

// Ansu Fati

Med Lionel Messis afsked var det ikke kun et farvel til en ældre spiller, der gennem utallige sæsoner gav Barca store minder. Det var også en mulighed for et generationsskifte og det prioriterede præsident Laporta.

I denne sæson har det nemlig været yngre kræfter, som har fået spilletid, og kometen Ansu Fati er nu mulehår fra at vende tilbage på grønsværen efter en lang skadespause. Ansu Fati har overtaget Messis rygnummer 10, men angiveligt kunne han have været ofret for at underskrive en forlængelse med Messi.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Ifølge mediet Diario ARA var der i sommerens transfervindue stor interesse for Ansu Fati, og et salg af offensivkometen kunne have banet vejen for en forlængelse med Messi. Folk i Barcas økonomiske topledelse skulle ifølge mediet have forsøgt at presse præsident Laporta til at sælge Ansu Fati.

Det var en mulighed for Barcas sportslige ledelse at holde på Messi ved at sælge flere af klubbens unge talenter, men Laporta stod fast, når snakken faldt på specielt Ansu Fati. Det var ikke et alternativ at slippe den nye Barca-10’er, og det betød i sidste ende, at Messi forlod klubben, og Barca vægtede fremtidens spillere på Camp Nou højere.

Det vidner om en mere langsigtet strategi fra ledelsens side, selvom smerten af Messis afsked naturligvis gjorde ondt i alle.

.:FORSIDE:.