fbpx
Annonce

Medie: Laporta ser Arteta som mulig Barca-træner

Anders Lang Jensen - 02.03.21

@ Getty Images
// Joan Laporta // Arteta

Presset på hollandske Ronald Koeman i trænersædet er stort, og præsidentkandidaten Joan Laporta udtænker planer for fremtiden på Camp Nou. Han ser angiveligt Mikel Arteta som en mulig ny cheftræner-kandidat.

Præsidentvalgkampen spidser for alvor til, og på rygtebasis overvejer topkandidaten som ny præsident, Joan Laporta, angiveligt andre træner-navne, hvis klubben skal finde en ny træner efter sæsonen. Og her kan der kigges mod engelske Arsenal.

Ifølge journalisten Gerard Romero fra mediet RAC1 ser Laporta nemlig Mikel Arteta som en mulig ny cheftræner til næste sæson. Ifølge mediet mener Laporta, at Arteta vil være den ideelle mand til at lede førsteholdet i den næste årrække.

Mikel Arteta står i spidsen for Arsenal med blandet succes. Her løber hans kontrakt frem til 2023. Arteta har en fortid i Barca, hvor han i sine ungdomsår nåede frem til Barca B. Herefter gik turen til PSG, Rangers, Real Sociedad, Everton og Arsenal. Som træner har han været assistent i Manchester City, inden han i 2019 blev træner for Arsenal.

.:FORSIDE:.