fbpx
Annonce

Medie: Laporta overvejer at hente Cristiano Ronaldo

Simon Arun Vrábel - 06.07.22

// cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo vil spille Champions League i næste sæson uagtet hvem han spiller for. Ifølge spanske AS står valget nu angiveligt imellem Barca og Chelsea, og præsident Laporta overvejer stærkt at gribe den kontroversielle chance.

Den portugisiske superstjerne og tidligere Real Madrid-spiller Cristiano Ronaldo vil spille Champions League fodbold i næste sæson og skal man tro det spanske medie AS, så vil portugiseren gå meget langt for at få dette ønske opfyldt. Mediet mener nemlig at vide, at Ronaldo er blevet tilbudt til Barca, men som noget nyt går meldingen på, at Joan Laporta går med seriøse overvejelser om at hente den tidligere Real Madrid-stjerne, som i så fald vil kunne skrive sig på listen over spillere, som har foretaget ”det forbudte skifte”.

Cristiano Ronaldo ankom sidste sommer til Manchester United for hvem han havde fået sit helt store gennembrud i perioden 2003-2009. Planen var, at han skulle være med til at få United tilbage i toppen af Premier League, men virkeligheden blev en helt anden. Klubben har kæmpet med at finde den rette træner, spillet har ikke fungeret og som resultat deraf sluttede klubben på en skuffende 6. plads uden for kvalifikationen til næste års Champions League. Dertil har der gået flere rygter om, at Ronaldo er skuffet over holdet og ledelsens uambitiøse mentalitet og med 24 mål i 38 kampe har portugiseren ellers gjort sit for at skabe gode resultater.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Som vi tidligere har kunnet berette her på siden har Jorge Mendes, som er Ronaldos agent, tilbudt portugiseren til Barca, men det nyeste i historien er, at Laporta, som har et rigtig godt forhold til Mendes, nu seriøst overvejer muligheden for at hente den 37-årige portugiser. Ronaldo har ellers spillet ni sæsoner for ærkerivalerne Real Madrid og derfor virker et skifte umiddelbart ikke realistisk, men faktum er, at Champions League er vigtigere for Ronaldo end klubben han spiller for.

Inden Ronaldo rykkede fra Juventus til Manchester United var de røde djævles rivaler Manchester City nemlig inde i billedet og alternativet til Barca skulle angiveligt være Chelsea, som heller ikke vil være et populært valg hos de mange United-fans, som i mange år har forgudet portugiseren på samme måde som Real Madrids fans gjorde i løbet af hans tid i Real Madrid.

Skulle Ronaldo, Mendes og Laporta få enderne til at mødes vil det betyde, at portugiseren slutter sig til en i forvejen stjernespække liste af spillere, som har taget det forbudte skifte. Heriblandt er nogle af de mest berømte i nyere tid Luis Figo, brasilianske Ronaldo, Michael Laudrup og Luis Enrique. Det bliver derfor spændende at følge udviklingen og se, om det faktisk er hold i de seneste rygter.

.:FORSIDE:.