Medie: Juventus har også vist interesse for Alba

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.05.20

© Getty Images

Forhandlingerne mellem Barca og Juventus fortsætter om en stor byttehandel, men det kniber med at finde Barca-spillere som vil skifte til den italienske klub. Senest har italienerne vist interesse for Jordi Alba.

Det italienske fodboldmedie Calciomercato skriver nu, at Juventus senest har vist interesse for at få Jordi Alba med i den opsigtsvækkende byttehandel, som der forhandles om.

Jordi Alba ser dog ikke ud til at være interesseret i at forlade Barca, så derfor stod det hurtigt klart, at han ikke bliver en del af byttehandlen. Juve ville have ham til at erstatte Alex Sandro.

I ugevis har Barca og Juventus nu forhandlet, men der tegner sig et billede af, at det er svært at finde Barca-spillere som er klar til at skifte til Juventus.

Barca har fået ok fra Pjanic og De Sciglio, så nu handler det bare om at finde Barca-spillere, som er villige til at skifte til Juve. Her ligner Nelson Semedo og Todibo de mest sandsynlige kandidater.

Det er bare en stor kabale, der skal gå op, for Semedo og Todibo er også jagtet af andre klubber. Barca foretrækker dog at lave en handel med Juventus.

.:FORSIDE:.