fbpx

Efter Suárez-exit: Barca tilbage på Lautaro-jagt

Anders Lang Jensen - 25.09.20

© Getty Images
// Suárez // Lautaro Martínez

Barcas angrebsstjerne siden 2014 Luis Suárez har forladt Camp Nou. Flere andre spillere har gjort det samme i de seneste uger, og det skaber røre på transferfronten – blandt andet om Lautaro Martínez, som igen meldes aktuel.

Rygterne omkring Barcas store interesse i Inters argentinske Lautaro Martínez har i de seneste uger været sat på pause. Uruguayanske Luis Suárez er dog nu endegyldigt færdig i det catalanske og det frigør vigtige økonomiske ressourcer. Det kan rykke en aftale med italienske Inter tættere på.

Ifølge den troværdige journalist, Gerard Romero, fra det catalanske medie RAC1, er Barca tilbage i den aktive jagt på argentinske Lautaro Martínez. Ifølge Romero fortæller kilder i Barca, at selvom en aftale med Inter stadig ser kompliceret ud grundet økonomien, er der en optimisme på Camp Nou omkring Martínez efter afskeden med Luis Suárez.

Luis Suárez, Ivan Rakitic og Arturo Vidal har alle tre forladt Barca. Det samme har portugisiske Nelson Semedo gjort i transferen til engelske Wolverhampton. Alt dette skaber luft i Barcas hårdt trængte økonomi. Det kan åbne op for flere handler ind i klubben frem mod transfervinduets lukning den 5. oktober – og måske altså en større chance for at lande Lautaro Martínez.

.:FORSIDE:.