fbpx
Annonce

Medie: Inter og Real Madrid enige om Lautaro!

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.09.20

// Lautaro Martínez


Lautaro Martínez har længe været på Barcas agenda, men nu forlyder det, at ærkerivalerne fra Real Madrid er tæt på at snuppe Lautaro for næsen af Barca. Real Madrid vil udnytte, at Barca ikke har råd til argentineren.

Barca og Inter forhandlede længe om Lautaro Martínez i sommer, men coronakrisen har sat en stopper for Barcas køb af den argentinske angriber. Klubben har svært ved at finde pengene til Inter-spilleren og det vil Real Madrid nu udnytte.

Ifølge det italienske medie Sportmediaset, så har Real Madrid nu budt 100 mio. euro på Lautaro Martínez, hvilket Inter har accepteret. Real Madrid vil angiveligt også udnytte, at de har et godt forhold til italienerne efter, at de solgte Achraf Hakimi til dem.

Der tales om en fordelagtig handel for Inter, hvor de får 100 mio. euro i kassen. De får de 40 mio. euro tilbage de brugte på Hakimi og så er der 60 mio. i overskud, som f.eks. kan bruges på N'Golo Kanté. Spørgsmålet er bare om Lautaro Martínez selv vil til Real Madrid, da hans store ønske angiveligt er at spille med Leo Messi.

.:FORSIDE:.