Medie: Inter afviser Barcas høje pris på Vidal

Anders Lang Jensen - 09.11.19

© Getty Images

Januars transfervindue kommer med stor sandsynlighed til at handle om salg af spillere for Barcas vedkommende. Flere aldrende spillere er langt fra spilletid, men Barca har dog store krav rent økonomisk for ar slippe spillerne.

Det er ingen hemmelighed, at italienske Inter har en stor interesse i Barcas Arturo Vidal. Træner hos italienerne, Antonio Conte, vil styrke sin centrale midtbane med den rutinerede chilener, men ifølge det italienske medie Calciomercato er forhandlingerne ikke helt lige til.

Ifølge mediet kræver man på Camp Nou en pris på hele 40 millioner euro for at skulle sælge Arturo Vidal til Inter midt i sæsonen. Denne pris afviser italienerne blankt, hvorfor situationen lige nu er uklar. Ledelsen i Inter vil ikke betale en så høj pris for en spiller, der fylder 32 til maj.

Udover chilenske Arturo Vidal er Inter angiveligt også meldt varme på kroatiske Ivan Rakitic. Midtbanespilleren er længere væk fra spilletid i Barca end Arturo Vidal, hvorfor italienerne kan have større succes med at købe Rakitic til en mindre pris til januars transfervindue.

.:FORSIDE:.