Medie: Gustavo Maia bliver det første indkøb

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.06.20

I starten af maj kunne man her på fcbarcelona.dk læse, at det brasilianske stortalent Gustavo Maia blev meldt tæt på et skifte til Barca. Nu melder et brasiliansk medie, at teenageren bliver Barcas første indkøb efter sæsonen.

Ifølge den brasilianske tv-station Globo Esporte, så bliver den 19-årige Gustavo Maia Barcas første indkøb til sommer. Catalanerne betalte 1 mio. euro for retten til at købe ham tilbage i marts.

Nu skulle Barca være tæt på at lukke en handel med São Paulo, hvor han spiller. Barca mangler blot at betale omkring fire mio. euro for det unge stortalent. Kommer Maia til klubben, så er det planen, at han starter hos Barca B.

Om den forestående handel fortæller Maias agent. 'Vi er sikre på, at Barca vil gøre brug af købsoptionen. Det har de signaleret til os og den unge knægt er allerede begyndt at lære spansk. Andre klubber var ude efter ham, men han har hele tiden ønsket at tage til Barca' lyder det fra agenten Danilo Silva.

Gustavo Maia regnes for at være et af de helt store talenter i Brasilien og hans spillestil sammenlignes med Neymar. Han har dog også sine forcer i angrebets venstre side ligesom Neymar.

.:FORSIDE:.