Medie: Griezmann-krisemøde under opsejling

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 02.07.20

© Getty Images

Antoine Griezmann er blevet det helt store samtaleemne oven på 2-2 opgøret mod Atlético Madrid. Franskmanden måtte endnu en gang se til fra bænken, hvorfor man nu har valgt at indkalde til krisemøde.

Griezmann blev i sommers hentet til klubben med henblik på at blive en af catalanernes bærende profiler. Realiteten har dog været en ganske anden, og efter tre kampe i streg, hvor franskmanden har været henvist til bænken, har man derfor nu valgt at indkalde til krisemøde vedrørende spillerens aktuelle situation.

Bølgerne startede for alvor med at gå højt oven på tirsdagens 2-2 opgør mod Griezmanns tidligere klub, Atlético Madrid. Her sendte Quique Setíen et klart signal ved først at skifte den 120 mio. euro dyre angriber ind i det 90. minut, til trods for at catalanerne havde desperat brug for en scoring, hvis man skulle holde sig inde i mesterskabsduellen.

Trænerens beslutning afstedførte stor offentlig kritik fra både Griezmanns bror og far, og ifølge Le Parisien vil Girezmanns søster, som også er hans agent, holde et møde med klubbens ledelse i løbet af den kommende uge for at drøfte situationen.

Flere italienske kilder har hævdet, at Griezmann kan ende med at indgå i en byttehandel, der sender Inters Lautaro Martínez til Barca, men Le Parisien afslår, at dette skulle være tilfældet. Ifølge det franske medie er Griezmann fortsat fast besluttet på at forsætte i Barcelona, trods utilfredshed med træner Setién.

Den spanske avis Marca mener også at vide, at Barcelona ikke har nogen intentioner om at skille sig af med franskmanden allerede efter en enkel sæson. Det springende punkt ser derfor ud til at blive, om Griezmann formår at få vendt sin situation, og i ligeså høj grad om Setién genvinder tilliden til ham. Der går allerede nu rygter om, at træneren er fortid i Barca allerede efter denne sæson, og hvis dette bliver tilfældet er spørgsmålet så, om en ny træner formår at få det optimale ud af Antoine Griezmann.

.:FORSIDE:.