Medie: Griezmann kan indgå i Neymar-handel

Anders Lang Jensen - 09.10.19

© Getty Images

Rygterne omkring et comeback til Barca for Neymar viste sig at være sande, men transferen endte ud i ingenting – i hvert fald for en stund. Nu meldes der om en mulig overraskende byttehandel til sommer.

For efter transfervinduets lukning har spekulationerne fortsat kørt omkring den brasilianske PSG-stjerne. Spørgsmålet stilles omkring Neymars potentielle skifte til Barca næste sommer, eller om franskmændene lykkedes med at underskrive en højst overraskende kontraktforlængelse med brasilianeren.

Sommerens store offensive transfer stod franske Antoine Griezmann for i det catalanske, men tanken om at hente Neymar tilbage til klubben, frister angiveligt stadig ledelsen på Camp Nou. Ifølge det franske medie Le 10 Sport planlægger Barca forskellige scenarier næste sommer.

Og ét af disse skulle ifølge mediet være at inkludere Antoine Griezmann som en del af Neymar-handlen, som Barca angiveligt vil forsøge sig med igen i sommerens transfervindue 2020. Der ville altså være tale om et sensationelt skifte til fransk fodbold efter blot at have skiftet til klubben så sent som denne sommer fra Atletico de Madrid.

Rygtet skal nok tages med et gran salt, eftersom Antoine Griezmann nok selv vil bevise sig i længere tid i Barca. Spilleren skal selv have en interesse i et PSG-skifte, men uanset hvad, overvejer ledelsen altså ifølge Le 10 Sport diverse scenarier for en mulig handel med franskmændene.

Rygtet er samtidig i modstrid med et tidligere forlydende om, at Barca definitivt har afskrevet Neymar, efter at han fastholdt at hive klubben i retten i striden om en bonus - men alt kan som bekendt ske i fodbold.

.:FORSIDE:.