Medie: Griezmann er rasende efter sen indskiftning

FCBARCELONA.DK - 01.07.20

© Getty Images

Antoine Griezmann har ikke haft det nemt siden ankomsten til Barca i 2019 og tirsdag nåede polemikken omkring franskmanden nye højder, da han blev skiftet ind mod Atlético Madrid kort før slutfløjtet.

Det indtil videre mislykkede ophold i Barca for Antoine Griezmann har gennem de seneste uger nået nye højder. I de to seneste kampe mod Celta de Vigo og Atlético Madrid er den franske angriber blevet henvist til bænken. Tirsdag aften blev Griezmann meget atypisk sendt på banen i overtiden - noget som normalt ikke sker for de største stjerner på holdet.

Ifølge den spanske radiostation Cadena SER er Griezmann både frustreret og rasende over, at han blev sendt på banen i overtiden af kampen mod Atlético Madrid. Franskmanden føler angiveligt, at det var mangel på respekt fra Quique Setiéns side. Barca-træneren nægtede på pressemødet efter kampen at sige undskyld til Griezmann for den sene indskiftning.

Ifølge Cadena SER overvejer Griezmann dog ikke at forlade Barca. Årsagen til det skulle være, at spillerne i truppen er overbeviste om, at Quique Setién ikke fortsætter som Barca-træner efter denne sæson.

.:FORSIDE:.