fbpx
Annonce

Medie: Getafe forsøger at hente Alejandro Balde

Peter Vyff - 13.07.22

// Alejandro Balde

Barca arbejder hårdt på at få afsat en række trupspillere, som ikke har en fremtid på Camp Nou. Nu er turen eftersigende kommet til Alejandro Balde, som skulle have tiltrukket sig interesse fra Getafe.

Ledelsen på Camp Nou har sat sig for at gennemføre en markant udskiftning i førsteholdstruppen, hvilket er nødvendigt for at skabe plads i økonomien til de forventede forstærkninger. Barca forfølger derfor alt interesse i deres spillere, og nu forlyder det, at Getafe vil forsøge at hente Alejandro Balde til Madrid.

Den 18-årige venstreback har altid spillet for Barca, hvor han i en årrække var udråbt som ét af de største talenter på La Masia. Catalaneren har allerede fået sin førsteholdsdebut på Camp Nou, hvor det i forrige sæson blev til hele seks optræderner på trods at hans unge alder.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I sidste sæson spillede Balde dog kun for Barca Atlétic, hvilket eftersigende har efterladt venstrebacken voldsomt frusteret, da det er dårligt for hans udvikling. Det lader heller ikke til, at næste sæson bliver bedre, da den aldrende Jordi Alba stadig er Xavis førstevalg, samt lader det til, at Marcos Alonso fra Chelsea nærmer sig Camp Nou.

Det ser derfor ud til, at Balde bliver nød til at finde skifte klub, hvis han skal gøre sig nogen forhåbning om fast spilletid i næste sæson. Det skulle dog ifølge mediet Fichajes ikke blive et problem, da Getafe skulle være voldsomt interesserede i den unge vekstreback. Getafe har nemlig kun én naturlig venstreback i førsteholdstruppen, og derfor har deres cheftræner Quique Sánchez Flores specifikt bedt om flere valgmuligheder på positionen. Catalanske Balde skulle ifølge Fichajes være åben overfor et skifte, ligesom han i vinterens transfervindue angiveligt forsøgte at blive sat til udlån.

Et skifte til Getafe ser derfor ikke umuligt ud - dog forlyder det, at Barca helst foretrækker en låneaftale, da Balde stadig har potentialet til at udvikle sig til kvalitetesspiller. Catalaneren har også tiltrukket sig interesse fra Chelsea, men umiddelbart ser et skifte til hovedstaden mest sandsynligt ud, og forhåbenligt kan det få kickstartet hans karriere.

.:FORSIDE:.